Har I besluttet jer for at sælge jeres bolig, er fokus med stor sandsynlighed på to ting: At I får den bedst mulige pris for boligen, og at den bliver solgt rimeligt hurtigt. Det er præcis det, Klarhus kan hjælpe jer med ved at sikre, at jeres bolig fremstår så attraktiv som muligt, når den fremvises for mulige købere.

Vi kan komme med forbedringsforslag, allerede inden I kontakter en ejendomsmægler, så boligen står helt skarpt til vurderingen, og udbudsprisen måske bliver højere – eller I kan inddrage os efter jeres første snak med mægleren. Det kan også være at jeres boligsalg er gået helt i stå og i gerne vil have gang i det.

Sammen med jer gennemgår vi boligen og rådgiver om, hvad der skal til for at få mulige købere til at sige ’ja’ og ikke ’nej’, når de træder ind ad døren. Det kan være alt fra malerarbejde, havearbejde, oprydning inde og ude, indretning af rum på en ny måde, til lettere renovering og udbedring af kritiske punkter i tilstandsrapporten eller el-rapporten, som kan stå i vejen for salget.

Ønsker I efter den indledende rådgivning hjælp til at føre et eller flere af vores forslag ud i livet, kan vi også hjælpe med det praktiske. Klarhus har og kan indgå attraktive aftaler med leverandører, samt håndværkere over hele landet, og I får naturligvis et uforpligtende tilbud på opgaverne, inden noget sættes i gang.

Indbydende boliger giver bedre respons, har kortere liggetider og sælges oftere til prisen eller med kun små afslag – så udgiften til Klarhus tjener sig hurtigt mange gange ind.