Vi har altid konkurrencedygtige priser!
Men kontakt helst for pris, da to sager eller behov sjældent er ens.

Vejledende pris for et møde: Salg, køb, renovering eller nybyggeri 3500,-

Prisen er inkl. moms og transport i en radius af cirka 50 km fra Silkeborg. Varighed ca. 1-4 timer. Vi kører i hele landet, men aftaler individuelt herom, så vi bedst muligt kan planlægge dagene, og hvordan vi økonomisk gør det bedst for jer.

Spørgsmål, Så ring eller skriv. Det er helt uforpligtende.

Generelt om Klarhus priser, proces og formål

Ikke 2 boliger og sager er ens, så eventuel videre rådgivning, forløb og behov, tilpasses 100% den enkelte kunde, deres bolig, situation og økonomi. Dette aftales altid på skrift og vi vil gerne garantere, at I ikke kommer af med yderligere en krone hvis dette ikke giver værdi, mening og er aftalt!

Vores mål er at I som kunder skal føle jer trygge, have overblik og ikke bruge penge på noget der ikke giver mening. I en salgs, købs, bygge eller renoverings proces kan det være svært at gennemskue hvilke muligheder man har samt økonomien heri og i de fleste tilfælde kunne man let have sparet mange penge.

Her i Danmark, er det normalt at vi som kunder bruger mellem 80.000 og 200.000 når vi skal sælge vores bolig: Mæglersalær, tilstands og el-rapport, ejerskifteforsikring, billeder, advokat, ejendomsdata, skøde og markedsføring (tekstforfatter, sociale medier, trykte medier, boligsiden etc.) Dette er vores hverdag og vi betaler bare. De penge slipper vi nok ikke for at bruge, da mæglerne selvfølgelig skal have deres ofte velfortjente løn, og alle andre udgifter betales. Men det er jo slet ikke de penge vi bruger der, som sikre salget af vores boliger? Jo, nogle mæglere er da bedre end andre, men vores boliger sælger sig selv, så hvorfor ikke vælge at bruge lidt energi der. Vi har set mange eksempler på, hvor helt små investeringer og forbedringer fik boligen solgt hurtigere og bedre. De penge I får når I sælger jeres bolig, er som oftest skattefrie, så hvis man f.eks. kan klemme bare 50.000 mere ud af den, er det for de fleste mange penge. Det er netop her vi kan hjælpe jer med at få gjort de rigtige tiltag, bruge energien så det betaler sig!

Vores kompetencer, aftaler og måde at arbejde på, gør at I som kunder altid vil opleve bedre økonomi og fordele, men om I tjener eller sparer 25.000 eller 500.000 ændrer ikke på vores løn, ligeledes om vi hjælper jer med en opgave til 10.000 eller 2 millioner, kan i altid forvente den samme gode service.

Vi ER kundens mand og vi er uvildige, derfor kan vi love altid kun at varetage jeres interesser alene og derfor sætter vi en ære i, at kunderne omtaler os som den bedste investering de har gjort.

"Klarhus modtager ingen form for provision fra de leverandører vi samarbejder med, dette har vi frasagt ved alle, udelukkende for at understrege at vi tænker på jeres bedste.