Køb af bolig er et af livets største beslutninger. Mængden af overvejelser og tekniske termer, kan virke overvældende, endda skræmmende, derfor vil vi gerne hjælpe jer med at få overblik og ro i maven. Vores byggesagkyndige står klar til at hjælpe jer.

Byggesagkyndig køberrådgivning

Når der skal købes hus, skal der ikke være nogle ukendte faktorer, som ender med have konsekvenser på den korte eller lange bane. Med den rigtige byggesagkyndige, får I et økonomisk og teknisk overblik af boligens tilstand, sådan at I kan tage den rigtige beslutning.

Vi hjælper med en grundig gennemgang af det byggetekniske aspekt af boligen. Tilstands- og elrapport, sammenholdes med boligens faktiske tilstand, sådan at alting stemmer overens. Vi svarer selvfølgelig på alle spørgsmål I skulle have i forhold til førnævnte rapporter.

Når I tager Klarhus byggesagkyndige med på råd, får I adgang til en bred håndværksmæssig erfaring, der giver ro i maven. Vi tager med ud og kigger på jeres potentielle nye hjem og vurderer boligens stand med professionelle øjne. 

Vores byggesagkyndige tager jer i hånden og agerer tolk. Har i tanker om tilbygning eller renovering yder vi også uvildig rådgivning i forhold til dette. Vi giver et overslag på hvad det kan komme til at koste, og passer dette ikke ind i projektets omfang, hjælper vi med at finde alternative idéer.  

Står I på den anden side af boligsalget og skal sælge din bolig, hjælper vi også gerne med alt omkring dette. Her kan vi rådgive jer i hvilke opgaver I selv ville kunne lave - På den måde eliminerer man de nej-faktorer, som en potentiel køber ville påpege ved boligsalg.