Nybyggeri

Står I og skal i gang med et nyt hus og vil I gerne undgå at lave en masse nybegynder fejl og samtidig træffe de rigtige valg første gang, så tilbyder vi rådgivning og sparring inden i går i gang, vi gennemgår planerne sammen med jer, fortæller hvis vi finder huller i suppen og så stiller vi jer de rigtige spørgsmål som gør at I kan vælge rigtigt første gang både hvad angår plantegninger, materiale valg, placering etc. Måske sidder I allerede med et færdigt projekt og vil gerne lige gennemgå det hele med en uvildig inden I sætter jeres underskrift, så kommer vi også.

Byggetilsyn

Har I entreret med et byggefirma til at bygge jeres hus og besidder I ikke selv kompetencerne til at følge byggeriets opførelse, så er ekstern hjælp til at føre disse tilsyn en klog ide, disse tilsyn er håndværkerne og byggefirma helt opmærksomme på og i mange tilfælde er den simple viden at der føres tilsyn med byggeriet nok til, at man ikke springer over nogle steder eller sjusker med tingene. Det man altid skal huske på når man bruger et byggefirma er, at i langt de fleste tilfælde, så er de håndværkere der går på pladsen ikke deres egne folk, de er tit eksterne håndværkere som der ligger klare faste aftaler med og jo bedre aftaler byggefirmaet kan lave med håndværkerne jo bedre økonomi laver de, men det kan også betyde man kan risikere at have håndværkere gående som allerede er presset lidt fra starten, på tiden de har til det, og derved oplever man desværre også at nogle ting bliver gjort lidt for hurtigt! Derfor vil vores anbefaling altid være at hyre os eller en anden til at føre tilsyn for jer.

Vedligeholdelsesplaner

Står jeres forening og mangler overblikket over forventede udgifter de næste 5-10 år, og er i lidt usikre på nutidens priser, døre, vinduer og tags levetid, murværkets og træværkets tilstand etc. Så kommer vi gerne og hjælper jer på rette vej, vi kører ikke faste priser på x antal boliger, for hvis alle 20 boliger er fuldstændig ens og i cirka samme stand, hvorfor så betale 25.000 hvis det kan gøres for 10.000,-

Klarhus ApS, er til for kunderne og vi tilpasser vores løsninger ud fra kundernes behov og økonomi, vi sætter ikke vores kunder i faste kasser.