Forgennemgang for fejl og mangler
Afleveringsforretning
1 års gennemgang
5 års gennemgang

Skal der bygges nyt? Hvad end det er nybyggeri, renovering eller tilbygning, så kan det være en fordelagtig idé at alliere sig med en byggesagkyndig, som kan udføre byggetilsyn.

Byggesagkyndigt der betaler sig

Mange tilbyder pakker på byggetilsyn, disse pakker ligger normalt fra ca. 20.000 til 30.000

Det betyder at man allerede inden byggeriets opførelse har lavet en aftale om at afleverer ca. 25.000 til nogen, uden at vide hvad behovet er, giver det mening? måske for nogle.

Vi er anderledes og gør ting anderledes også byggetilsyn, vi tilpasser vores tilsyn ud fra hvem som opfører huset, kan kunden selv bidrage med noget, hvilken kvalitet vi ser under opførelsen. Alt dette for at yde bedst og billigst muligt for vores kunder, de skal kun betale for det nødvendige og ikke mere. 

Det betyder også at i med Klarhus ikke er bundet af en fast aftale, i er ikke forpligtet til at betale for mere end det nødvendige, i kan kvit og frit fravælge os halvvejs i byggeriet hvis i pludselig finder ud af jeres nabo er sagkyndig og vil hjælpe jer, vi fakturer kun for hvert tilsyn udført.

Pris på tilpassede byggetilsyn hos klarhus har over de seneste år ligget fra 10.000 til 20.000

Lyder det lidt for godt, nej vi er og forbliver loyale over for vores koncept, vi gør kun ting i kundens bedste interesse. Går vi på kompromis med vores kontrol og arbejde så, nej vi er lige grundige uanset hvilke aftaler vi indgår.

Pålidelighed, ærlighed og loyalitet, byggesagkyndig der betaler sig