Når folk skal sælge deres bolig, så har mange mennesker den holdning at de ikke vil bruge penge på noget de alligevel skal af med, vi forstår godt at man har den holdning, men det giver jo ingen mening.

Hvis du skal sælge din bil, så kører du den jo også lige en tur i vaskehal, støvsuger den og tørre den af indvendigt, således den er præsentabel. Du investerer en lille smule tid og energi i at den skal sige mest muligt ja, hvilket jo også virker, da de fleste jo ikke gider købe noget der er beskidt og lugter, hvis de gør er prisen ofte derefter.

Salgsrådgivning kan give mange ekstra penge

Vi ved fra erfaring, at vil man bruge bare en lille smule tid, energi og tit meget få penge, så kan man virkelig gøre en stor forskel i et hussalg. I behøves måske max bruge 0,3% af husets værdi på at få det til at stå væsentligt bedre, være salgsklar, sige ja når der kommer potentielle kunder og fordi du valgte at bruge 0,3% så gav du kun et afslag i prisen på 4% i stedet for 8%, samtidig fik du solgt boligen hurtigere, måske du endda får solgt til prisen, det sker også de går i budrunde, dette er dog ikke så ofte i markedet.

Vi snakker altså ofte fra 50.000 – 300.000,- man kan hente ekstra eller miste mindre alt efter om man er en halvt fuldt eller halvt tomt glas typen