Byggerådgivning er et bred begreb, som kan bruges til at beskrive flere forskellige tilgange og ydelser, når der skal købes, sælges, tilbygges eller renoveres bolig. Nedenfor kan du læse mere om hvordan vi hjælper med byggerådgivning i Silkeborg. Når der skal bygges nyt, sidder man ofte med mange spørgsmål - Dem vil vi prøve at besvare her.

Uvildig byggerådgivning

Hos Klarhus har vi en lang række samarbejdspartnere, som vi har brugt igennem årenes løb. Når vi giver et overslag, foreslår vi kun entreprenører og andre udbydere ud fra vores egne gode erfaringer med disse. Vi tjener ikke penge ved at henvise til disse samarbejdspartnere, så det er udelukkende med udgangspunkt i at I får det bedste produkt.

Med byggerådgivning i Silkeborg får I altid en helt og aldeles upartisk rådgivning med fokus på jeres behov og ønsker. Vi lever af vores omdømme og vores kunders tilfredshed. Læs anmeldelser fra alle vores glade kunder, som alle har draget stor nytte af vores viden. Ikke nok med vores store bagkatalog af samarbejdspartnere, har vi også haft håndværkerfaget tæt på kroppen i mange år. Det gør at vi kan kombinere håndværk med det byggesagkyndige, som går op i en højere enhed.

Står I og skal i gang med et nyt hus og vil I gerne undgå at lave en masse begynderfejl, samtidig med at I træffer de rigtige valg, så står vi klar til at yde rådgivning og sparring. Vi stiller de rigtige spørgsmål, som resulterer i at I vælger rigtigt, første gang. Vi vejleder jer også hvad angår plantegninger, valg af materialer og placering af huset.

Måske sidder I allerede med et færdigt projekt og vil gerne lige gennemgå det hele med en uvildig inden I sætter jeres underskrift, så kommer vi også.