Skal der bygges nyt? Hvad end det er nybyggeri, renovering eller tilbygning, så kan det være en fordelagtig idé at alliere sig med en byggesagkyndig, som kan udføre byggetilsyn i Herning. Vi følger dit projekt helt fra start til slut og sørger for at håndværket udføres til perfektion.

Byggesagkyndigt byggetilsyn

Flere og flere firmaer tilbyder hjælp til nybyggeri og typehuse. Mange af disse firmaer opsætter hundredvis af huse hvert år, så hvorfor skulle kvaliteten af arbejdet ikke være tip-top? Typehusfirmaerne ansætter håndværkere udefra, på faste aftaler, som bliver tildelt din opgave.

Hvis disse håndværkere ikke er up-to-date med de nyeste bygge-regler eller kvaliteten af deres håndværk er dårlig, kan det have store konsekvenser for dit byggeri. Når I har en aftale om byggetilsyn, sikrer vi et højt niveau gennem hele byggeriet - tit og ofte er det nok at der er indgået en aftale om byggetilsyn, fordi det holder håndværkerne mere ansvarlige overfor deres arbejde og dermed udføres projektet mere nøjagtigt. 

Vi besøger jævnligt byggeriet og kvalitetstjekker hver eneste detalje, helt fra støbning af fundamentet til det færdige hus. 

Læs hvad vores kunder siger